Spirulina2.jpg

Spirulina Mint & Kakao

PURE ENERGY, PURE POWDER


 

SPIRULINA

Supernature Spirulina med Mint & Kakao er den naturlige trenings eller morgenshake med oppkvikkende smak for deg som ønsker en god start på dagen. Spirulina med Mint & Kakao er en kilde til protein som bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmassen og normal benbygning.

Vi har satt sammen kakao, karob og mint med vår premium økologiske spirulina, for å gi deg en supershake fylt med gode næringsstoffer og en forfriskende smak av mint.

Spirulina med Mint & Kakao inneholder vitamin A og krom. Vitamin A bidrar til immunsystemets normale funksjon. Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå.

 
spirulinamintkakao.jpg
 
 

Ingredienser

Søtstoffer (xylitol, steviolglykosider), 24% spirulinapulver (Arthrospira platensis), 15,6% kakaopulver (Theobroma cacao), 15,6% karob/johannesbrødtrepulver (Ceratonja siliqua L.), 5,4% peppermyntebladpulver (Mentha piperita), malte linfrø (Linum usitatissimum), naturlig aroma (sjokolade), malte chiafrø (Salvia hispanica).

Inneholder søtstoffene stevioglykosider og xylitol. Stevioglykosider er utvunnet av stevia-planten. Xylitol er utvunnet av mais.

Oppbevares tørt, i romtemperatur og utenfor direkte sollys.

 
 
 

Relaterte produkter

 

Supernature Purely Greens Max

Supernature Spirulina-tabletter

Supernature Spirulina

 

Her kan du kjøpe SUPERNATURE SPIRULINA MINT & KAKAO

 
 

Sunkost

Life