Kinesisk balanse-te

 

 

balanse-te

Kinesisk Balanse-te var det første produktet John Opsahl formulerte for Supernature og la grunnlaget for Supernatures suksess. Ideen var å gjøre urter tilgjengelig på en enkel måte. Derfor valgte han pulver-te fremfor den mer vanlige løsvekts-teen eller teposer. En annen fordel med pulver er at det sørger for at man får nøyaktig samme forhold mellom urtene i hver eneste kopp, noe som er umulig med teposer eller løsvekt-te. Målet var å lage et generelt urteprodukt som flest mulig kan bruke, og som tilfører gode urter i folks daglige kosthold. Formulaen inneholder også blomsteressenser, en gammel tradisjon som ble hentet frem igjen i moderne tid av Edward Bach.

Teen, som inneholder 21 urter smaker godt og harmonisk, noe som gjør at den faller i smak hos de fleste. Innholdet av to typer grønn te og kolanøtt gjør at teen brukes av mange som erstatning for kaffe og annen te. Ideell til frokost, på jobben, og i ditt treningsvann.

I 2015 endret vi pulverbasen og valgte stevia og kokosblomstsukker som søtning.

Stevia er en søt plante, og steviolgykosider som er ekstrahert fra planten, er 300 ganger søtere enn sukker og har 0 kalorier.

 
 
 

Ingredienser

Pulver av inulin, kokosblomstsukker, standardiserte urteekstrakter (mate, garciniafrukt, grønn te, artisjokk, isop, kolanøtt, mjødurt, rosmarin, vill yam, bjørkeblad, lakrisrot, sellerifrø, stemorsblomst, storborreblad, løvetannblad, løvetannrot, anisfrø, blæretang, brennesleblad, brenneslerot, Dong Quai, storborrerot, fennikelfrø og sarsaparilla), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), blomsteressenser, søtstoff (steviolglykosid)

 
 

Relaterte produkter

 

Supernature Premium Matcha

Supernature Matcha Latte

Supernature Supergrønn

 

Her kan du kjøpe Supernature

KINESISK BALANSE-TE

 
 

Sunkost

Life