Hei!

Besøk oss gjerne i sosiale medier!

Sjokolade- og peanøttsmørkjeks

Sjokolade- og peanøttsmørkjeks

BOOST EFFECT
+ Energi
+ Protein
+ Magnesium

INGREDIENSER
5 dl valgfritt mel
2,5 dl kokossukker
2,5 dl kokosolje
1 dl Supernature Råkakaopulver
1 egg (eller 2 ss chiafrø blandet med 6 ss vann for å gjøre den vegansk)
1 klype Supernature Himalayasalt
1 klype ekte vaniljepulver

SLIK GJØR DU
Forvarm ovnen til 200 grader.

Miks kokosolje sammen med egg/chiafrøblandingen og rør det godt sammen.

Bland inn resten av ingrediensene og rør til du har en jevn deig.

Del opp deigen i 20 biter.

Rull bitene til baller og flat de ut med hendene på et stekebrett med bakepapir.

Sett i stekeovnen og bak de i ca. 10 minutter eller til de er blitt gyllenbrune.

Avkjøl kjeksene i minst 30 minutter etter de er ferdigstekt, hvis ikke vil de falle fra hverandre.

Plasser 1 ss peanøttsmør på halvparten av kjeksene og legg en kjeks oppå hver av dem.

Oppskrift/foto: Kaja Bratvedt (Instagram: @Kajaand)

 

RELATERTE PRODUKTER

Supernature Kakaopulver

Supernature Fint Himalayasalt

 
Nutella bliss balls

Nutella bliss balls

Peanøttsmør- og sjokoladecups

Peanøttsmør- og sjokoladecups