Hei!

Besøk oss gjerne i sosiale medier!

Raw superfood kake med spirulina

Raw superfood kake med spirulina

BOOST EFFECT
+ Naturlig multivitamin
+ Proteinrik
+ Energi

INGREDIENSER
Kakebunn:
40 g kokosflak
40 g mandler
35 g mandelsmør
150 g dadler
1/2 ts Supernature Spirulina
1/4 ts vaniljepulver
En klype Supernature Fint Himalayasalt
Fyll:
150 g cashewnøtter
4 kiwier i biter, uten skall
150 g agavesirup
60 g kokosolje
1/2 dl kokosmelk
1/4 ts Supernature Spirulina
1/4 ts Supernature Premium Matcha
En klype Supernature Fint Himalayasalt


SLIK GJØR DU
Mal kokosflak og mandler i en food processor. Ha i resten av ingrediensene for bunnen og miks videre til du for en som henger godt sammen.

Kle en middels stor rund kakeform med bakepapir i bunnen. Press massen ut i denne. Bruk gjerne hendene, og jevn deretter ut med baksiden av en skje. Sett til siden.

For å lage fyllet kjører du alle ingrediensene i en kraftig blender til en jevn og glatt røre. Spre røren over bunnen og sett kaken i fryseren i minst 3-4 timer.

Når kaken er helt frossen kan du ta den ut av formen. La kaken tine i kjøleskap et par timer før servering. Pynt gjerne med smeltet sjokolade, hakkede nøtter og blomster.

Oppskriften er laget av Iselin Støylen.

 

RELATERTE PRODUKTER

Supernature Spirulina

Supernature Fint Himalayasalt

Supernature Premium Matcha

Lilla bjørnebær smoothie bowl

Lilla bjørnebær smoothie bowl

Dalgona whipped matcha

Dalgona whipped matcha