Hei!

Besøk oss gjerne i sosiale medier!

Hvorfor spirulina?

Hvorfor spirulina?

PURE ENERGY, PURE POWDER. Dette kunne vi ha laget en egen blogg eller bok om. Men det skal vi ikke. Her er de viktigste plussene du trenger å vite om vår spirulina.

Først og fremst - det aller viktigste: Spirulina er naturens egen energiboost! En god grunn til at veldig mange velger å få i seg spirulina på morgenen. De aller barskeste blander litt pulver av Supernature Spirulina med vann. Vi er ikke heeelt der alltid. Har vi fem minutter ekstra kamuflerer vi heller algesmaken i en rask og enkel smoothie med frossen frukt og væske. Rekker vi ikke det, tar vi bare to teskjeer spirulina oppi et glass eplejuice.

I tillegg til den velfortjente tittelen som naturens egen energiboost, omtales spirulina ofte som naturens alt-i-ett. Rik på protein og viktige mineraler og vitaminer. For eksempel mineralet krom som er bra for blodsukkeret. Eller vitamin A som hjelper immunforsvaret ditt. Den sjøgrønne fargen kommer av naturlig innhold av klorofyll (grønn) og fyocyanin (blå) - akkurat som fargene fra brokkoli og blåbær.

Henger du med? Vi fortsetter litt til - for det som kommer nå er egentlig ganske stilig, men går ofte litt under radaren. Mye med spirulina er som du skjønner bra for deg, men algen kan også være bra for flere. Superalgen blir nemlig sett på som fremtidens mat - en bemerkning spirulina fikk på FNs matkonfenase helt tilbake til 1974! Etter dette har algen spilt en rolle i flere prosjekter for bekjempelse av feil- og underernæring i den tredje verden. Også i dag blir algen nevnt når det snakkes om fremtidens mat, og kilder til plantebaserte, bærekraftige næringskilder.

Som alt annet i Supernature-serien, har vi også her gjort det enkelt for deg. Når algen spirulina skal bli til Supernature-mat, tørkes og pulveriseres den for å være holdbar i lang, lang tid, og for at den næringsrike råvaren skal være lett å få i seg via en smoothie eller en shake. Noen lager til og med raw kaker med Supernature Spirulina!

Vi kunne sagt så mye mer om hvorfor spirulina, men nå har du fått med deg det viktigste.

For ordens skyld - de viktigste plussene oppsummert:
+ Energi
+ Multivitamin
+ Protein
+ Jern
+ Fremtidsmat

Da er det vel bare til å lage seg en spirulinasmoothie, da? For eksempel den grønne på bildet under? Oppskriften finner du HER.

Og til deg som veldig gjerne ønsker å få i deg alle fordelene spirulina gir, men som ikke vil drikke det gjennom en smoothie - null stress. Du trenger bare scrolle forbi bildet av spirulinasmoothien først.

SUPERNATURE-12277-2.jpg

Voila! ENERGY THRILL IN A PILL! Spirulina i pilleform som du bare skyller ned med et glass vann!

Spirulina x 2

Vil du lese mer om hvorfor alger og greens er bra for deg? Du finner mer info HER.

Hvordan lage sunn sjokolade?

Hvordan lage sunn sjokolade?

Sjokokuler med bringebær og lakris

Sjokokuler med bringebær og lakris