Hei!

Besøk oss gjerne i sosiale medier!

Hvordan lage sunn sjokolade?

Hvordan lage sunn sjokolade?

Kakaosmør + kakaomasse for better chocolate. Og for sjokolade hver dag. Nuff said.

Men vi sier likevel litt til. Råkakaoen fortjener nemlig all den skryten den kan få. Ikke bare fordi råkakao er bra for tunga, men kanskje aller mest for de gode næringsstoffene den generøst deler med deg - for eksempel fiber, magnesium og protein. Når du lager sjokolade selv kan du også selv bestemme hvilken og hvor mye søtning du trenger.

La oss gå over til hvordan. Her har vi gjort det enkelt for deg. Én pakke kakaosmør og én pakke kakaomasse smeltes i vannbad, før du raskt rører inn 80 g kokosblomstsukker, 1 ss kokossirup/honning og 1 ts vaniljepulver. Hell i en form med litt høye kanter og add all den gode supertoppingen du kan tenke deg - som bipollen, gojibær, kokosflak, kakaonibs, nøtter, tørket mango og/eller tørket bringebær. Sett i kjøleskapet, og ta frem når du blir sjokofysen.

Råsjokolade

Vil du lage digg mat med råkakao? HER finner du oppskrifter. Du kan også lese mer om kakaoproduktene våre HER.

Råkakao: Veien fra kakaotreet til ditt kjøkken

Råkakao: Veien fra kakaotreet til ditt kjøkken

Hvorfor spirulina?

Hvorfor spirulina?