Hei!

Besøk oss gjerne i sosiale medier!

Råkakao: Veien fra kakaotreet til ditt kjøkken

Råkakao: Veien fra kakaotreet til ditt kjøkken

No nonsense cocoa.

Verdens beste sjokolade lager du nemlig med Supernature råkakao. I tillegg gjør den skånsomme Supernature-behandlingen at du får i deg alle de gode næringsstoffene fra kakaobønnen (dette kan du lese mer om her). Men vet du hvordan en kakaobønne blir til nibs, masse, smør og pulver? Ikke? Snart gjør du det.

1. Kakaotreet
Kakaobønner vokser på trær. Fruktene på kakaotreet er rundt 500 gram tunge, og i fruktmosen sitter 20-50 kakaobønner. Se så fine de er!

Kakaotre

2. Kvalitetsbønnen Criollo
Kakaobønnen er kakaotreets frø. Det finnes ulike typer kakaobønner. Criollo er den mest eksklusive kakaobønnen, og er kjent for sin premium kvalitet. Råkakaoen fra Supernature er laget av Criollo.

Criollo-bønne

3. Supernature Råkakaonibs
Rå, oppdelte kakaobønner hvor skallet er fjernet. Ingenting annet. Helt rå kakaobiter!

Kakaonibs

4. Supernature Råkakaomasse
Finmalte kakaobønner blir til en flytende masse som stivnes. Her er kakaosmøret fortsatt ikke skilt ut. Et must hvis du skal lage hjemmelaget sjokolade.

Supernature_Capture0085-4-Edit.jpg

5. Supernature Kakaosmør
Kakaofett som er kaldpresset fra kakaomassen, og som trives aller best sammen med kakaomasse når du lager hjemmelaget sjokolade. Kakaosmør er også perfekt i hjemmelaget body butter.

Supernature_Capture0088-4-Edit.jpg

6. Supernature Råkakaopulver
Det som er igjen av kakaomassen når kakaosmøret er skilt ut, og som derfor er det mest næringsrike av alle kakaoproduktene! Til smoothies, til en varm kopp kakao, til rawkuler, til rawkaker, i en chiapudding osv osv osv osv osv.

Kakaopulver

Lese mer om vårt COCOA SQUAD? Du finner mer info HER.

Kakaoserien
Derfor er hampfrø blitt så populære

Derfor er hampfrø blitt så populære

Hvordan lage sunn sjokolade?

Hvordan lage sunn sjokolade?