Hei!

Besøk oss gjerne i sosiale medier!

Derfor er hampfrø blitt så populære

Derfor er hampfrø blitt så populære

En av grunnene: Den svært bærekraftige produksjonen. Det er derfor vi kaller dem “super sustainable seeds”.

Flere grunner:

  • Rik på omega-3: Hampfrø er rik på omega-3-fettsyren alfalinolensyre som er bra for hjertet ditt. Noen flerumettede fettsyrer, som linolsyre (omega-6) og linolensyre (omega-3) kan ikke kroppen lage selv, og må tilføres via kosten. Det er her hampfrø kommer inn! Selv bruker vi dem som topping på en fresh smoothie, eller i en nøttefri pesto.

  • Alternativ til nøtter: For ja, hampfrø kan være et veldig bra alternativ til nøtter hvis du ikke tåler dem. Hampfrø er forresten bare bra for deg som tåler nøtter også. Visste du forresten av hampfrø inneholder mer vitamin E og over dobbelt så mye magnesium som mandler?

  • Ubehandlet: Supernature Hampfrø er avskallet - ellers helt ubehandlet. Helt rått. Helt rent!

  • Proteinrik: Visste du at hampfrø inneholder 31 gram protein per 100 gram? En av grunnene til at vi drysser dem over en treningssmoothie.

  • Små, men næringsrike: I tillegg til omega-3 og protein, er hampfrø rike på magnesium, vitamin E og kostfiber. Vitamin E hjelper cellene mot oksidativt stress. Magnesium er bra for å redusere tretthet og utmattelse, samt muskelfunksjonen din.

Ti smoothie-toppinger vi ofte bruker

Ti smoothie-toppinger vi ofte bruker

Råkakao: Veien fra kakaotreet til ditt kjøkken

Råkakao: Veien fra kakaotreet til ditt kjøkken