Hei!

Besøk oss gjerne i sosiale medier!

Ti smoothie-toppinger vi ofte bruker

Ti smoothie-toppinger vi ofte bruker

For ekstra næring, for litt ekstra crunch eller for smakens skyld. Vi topper alltid en digg smoothie bowl med kule planter.

Dette er noen av våre favoritter.

1. BLÅBÆR
Visste du at den blå fargen på alle blåbær - og også i kjøttet på de norske, ville bærene - heter antocyaniner? Dette er et viktig plantestoff, og en god nok grunn til å toppe gode smoothie bowls med de små blå. I tillegg til smaken, da.

2. BIPOLLEN
I gamle dager mente at bipollen kunne sørge for evig ungdom og udødelighet. Men vi lever ikke i gamledager. Bipollen lever derimot i beste velgående. Og selv om de tidligere kanskje tok litt i når det kommer til helseeffekter av bipollen, har den selvfølgelig sine gode fordeler. Bipollen smaker nemlig søtt og inneholder vitamin B1, sink og protein. Vi har enda til gode å smake en smoothie som ikke blir bedre med litt bipollen on top!

3. HAMPFRØ
Eller super sustainable seeds, som vi kaller dem. Brukes der du ellers ville brukt nøtter - både fordi de smaker litt nøtteaktig, og fordi de er rike på - hold deg fast - magnesium, vitamin E, protein, kostfiber og omega-3. Hamp blir stadig med populært, noe den bærekraftige produksjonen må ta skylda for.

4. NØTTESMØR
Ah, mandelsmør. Eller peanøttsmør. Eeeeller cashewsmør. Enklere å lage enn å velge, si. La oss gå for mandelsmør denne gangen: Sleng 350 g mandler i blenderen, og kjør til massen har fått en smørkonsistens. Tilsett så 1 ts vaniljepulver og 1/2 ts himalayasalt. Miks dette og topp smøret på alt som toppes kan! Uaktuelt å lage selv? Finnes heldigvis ferdig i butikken.

5. BANAN
En favoritt i selve smoothien, men fortjener også plass øverst. Mest på grunn av den fyldige og søte smaken, men også fordi den er en kilde til kostfiber, kalium og vitamin B6.

6. KAKAONIBS
Kakaonibs sammen med bær - en uimotståelig favoritt. Helt enkelt. Kakao inneholder gode næringsstoffer som protein, fiber og magnesium. I Supernature Kakaonibs får du i deg alle disse, fordi nibsene er helt rå. Bokstavlig talt. Og helt rå som topping.

7. GRANOLA
Vi pleier å kjøpe ferdig granola i butikken. Når vi først lager selv pleier vi å lage krukkevis, og har den i flere uker. Fint det også, for da vet du nøyaktig hva den inneholder. Vi mikser gjerne kokosflak, havregryn, kjerner, frø, himalayasalt, ekte kanel og litt honning, og steker i ovnen på 175 grader til det lukter som kanelboller. Det kan forresten være lurt å vente med kokosflakene til slutten av steketiden, så de ikke blir brent.

8. GOJIBÆR
Supernature sine søte og litt syrlige gojibær vokser opp vilt, rent og høyt - selvfølgelig skal de få ligge øverst på en smoothie bowl også! Bærene er rike på vitamin A og C, som blant annet er bra for huden og synet. Litt glow til huden og litt goji berry glow til deg selv!

9. KOKOSFLAK
Vi elsker kokos! Litt kokosflak øverst på smoothien tilfører en deilig, frisk kokossmak, samt litt ekstra, digg knas. Supergodt sammen med bær og kakaonibs!

10. BRINGEBÆR
Alle slags smoothie bowls gjør seg med friske bringebær! Du har jo garantert smakt bringebær før, så her trenger det ingen forklaring av smak. Visste du derimot at bringebær er kalorifattige, men fiberrike? De er i tillegg en fin kilde til vitamin C.

Vil du lese mer om våre toppingprodukter? Klikk deg inn HER.

Slik gjør du smoothien enda sunnere

Slik gjør du smoothien enda sunnere

Derfor er hampfrø blitt så populære

Derfor er hampfrø blitt så populære