Hei!

Besøk oss gjerne i sosiale medier!

Slik gjør du smoothien enda sunnere

Slik gjør du smoothien enda sunnere

Litt smartere, litt sunnere og litt mer næringsrik. En liten teskje SUPERPOWDER sammen med det du vanligvis har i en smoothie - det er så lite som skal til for å gi den en ekstra næringsboost!

Slik gjør vi det.

1. GJØR DEN GRØNNERE MED LITT BODY BOOSTER POWDER
Grønn, grønnere, chlorella! Naturens eget multimineral som i tillegg er rik på vitamin A, K, B1, 2, 3 og 6. Er det rart vi adder én teskje Chlorella i en digg smoothie? For nerver, muskler og skjelett - chlorella rett og slett!

2. BRUKER VÅR EGEN ANTI-OXIDANT AGENT
Old but gold. Hvetegress er klassikeren innen supermat. Boost drikken din med hvetegresspulver og bidra til beskyttelse mot frie radikaler og omsetning av protein og karbohydrater. Antioksidant-agenten hvetegress er nemlig rik på B6 og antioksidanten vitamin E.

3. ADDER LITT SWEET SKIN SECRET-PULVER
Naturens egen beauty booster - det er rice bran, det! Mye næring ligger i skallet - det gjelder også for ris. Rice Bran består av den spesielt næringsrike delen av riskliet som man mister ved koking av ris. Naturlig rik på vitamin E, niacin, riboflavin og sink. Naturlig hjelper for hud, hår og negler. En naturlig add on i smoothies, med andre ord.

4. PURE ENERGY FRA PURE POWDER? NEI TAKK. SA INGEN AV OSS. NOEN GANG.
Spirulina er naturens egen energiboost! Tilsett 2 ts spirulina i smoothien din og tilfør like mye jern som fra 100 g biff! (!!!!!) Den næringsrike algen omtales ofte som naturens alt-i-ett. Rik på protein og viktige vitaminer og mineraler. Du må bare prøve.

5. OLD SCHOOL PROTEIN-BOOST
Mandelmelk, en banan, kakaopulver og honning - du må bare prøve! Råkakaopulver er kanskje et old school proteinpulver, men gjør alltid en treningssmoothie litt freshere. Både på grunn av kakaoens digge smak, men også fordi pulveret er rikt på magnesium og protein! Husk at helt rå og helt ren kakao er litt bittert, og har godt av litt søtt selskap. Som honning eller Cocosa-sirup for eksempel.

Alle produkter uten skygge.jpg

Vil du lese mer om superpowders? Klikk HER. Vil du ha litt ekstra næring og digg crunch øverst på smoothien også? HER finner du mer info om toppingproduktene våre!

Ti smoothie-toppinger vi ofte bruker

Ti smoothie-toppinger vi ofte bruker