Hei!

Besøk oss gjerne i sosiale medier!

Sjokoladekuler med gojibær

Sjokoladekuler med gojibær

BOOST EFFECT
+ Antioksidanten vitamin C
+ Protein og magnesium
+ Energi

INGREDIENSER
120 g hasselnøtter
2 ss Supernature Gojibær
16 dadler (fersk, uten stein)
2 ss Supernature Kakaopulver
1 ss lønnesirup

Gojibær til topping

SLIK GJØR DU
Kjør hasselnøtter, gojibær, dadler, kakaopulver og lønnesirup i en foodprosessor. Knus gojibær til toppingen med en stavmikser. Rull kuler i knuste gojibær, og sett i kjøleskapet til du skal nyte dem.

SUPERNATURE KAKAOPULVER – SUPERPOW(D)ER
Helt rått. Helt rent! Råkakao er et old school proteinpulver, rik på magnesium og protein! Passer perfekt som innhold i en treningssmoothie, men husk at naturlig kakao er bittert, så ikke glem å tilsette noe søtt! Superskånsom behandling ivaretar næringsstoffene slik at de blir med helt fra Criollo-bønnen i Peru, via denne posen, og hjem til deg.

GOJIBÆR – GOJI BERRY GLOW
Våre gojibær vokser høyt, vilt og rent I Ningxia-provinsen i Kina, og det har de gjort i tusenvis av år! Gojibær er rike på vitamin A og C, som blant annet er bra for huden og synet. Smaker nydelig og kan brukes på samme måte som rosiner.

Sjokokuler med bringebær og lakris

Sjokokuler med bringebær og lakris

Vegan bounty

Vegan bounty