Hei!

Besøk oss gjerne i sosiale medier!

Råsjokolade

Råsjokolade

BOOST EFFECT
+ Smak
+ Fiber og magnesium
+ Kvalitet

INGREDIENSER
1 pose Supernature Kakaomasse
1 pose Supernature Kakaosmør
80 g Cocosa Kokosblomstsukker
1 ss Cocosa Kokossirup/honning
1 ts vaniljepulver

SLIK GJØR DU
Smelt kakaomassen og smøret skånsomt over vannbad og bland i søtning og vanilje. Husk å smake den til. Vi har alle ulike preferanser på hva vi synes er søtt. Visp godt sammen, hell i form, og sett den i kjøleskapet.

Pynt med nøtter, kokosflak Supernature Bipollen og Supernature Gojibær.

SUPERNATURE KAKAOMASSE – NO NONSENSE COCOA
Kakaomasse lages ved å finmale rå kakaobønner. Kakaosmøret er ikke skilt ut, så i kakaomasse finner du alle næringsstoffene fra kakaobønnen. Vår kakao lages av Criollo-bønner fra Peru – selve definisjonen på kvalitet. Ingenting tilsatt, skånsomt bearbeidet. Bare de aller beste bønnene finmalt, pakket og levert til deg.

Kakaomasse.jpg

SUPERNATURE KAKAOSMØR – FOR BETTER CHOCOLATE. NUFF SAID.
Kakaosmør er kakaofett, slikt ut fra kakaomassen. Vårt kakaosmør er skånsomt behandlet og ikke tilsatt noe som helst! Kakaosmøret lages av Criollo-bønner fra Peru – selve definisjonen på kvalitet. Bruk det til å lage din egen sjokolade, eller bruk det i hjemmelaget body butter for å få fantastisk myk hud – helt naturlig!

Kakaosmør.jpg
Helt rå kakao

Helt rå kakao