Du er her: Produsenter : Supernature : 8072

Beautyfood indre styrke & naturlig skjønnhet (bok)

Beautyfood indre styrke & naturlig skjønnhet (bok)

Nå til halv pris!! Trine Berge og Sara Chacko er også kjent som Superdamene, kjendisenes kostholdsveiledere. De setter i boken “Beautyfoods – indre styrke- naturlig skjønnhet” søkelyset på et skjønnhetsideal som handler om å gi næring til det du allerede er - ikke noe du skal bli! I boken deler også flere kjendiser med seg sine erfaringer med supermat og skjønnhet. Superdamene gir deg hemmeligheten til hvordan du kan balansere og forandre din kroppskjemi som både påvirker hva du føler og tenker og som gir sunnhet som tydelig vises utenpå!

Spesifikasjoner: Bok av Trine Berge & Sara Chacko

Antall: Kr 199 (399)


Informasjon
Innhold
Alternativer
Liker du produktet?
Ingen flere bilder

Boken bel lansert i starten av oktober via J.M. Stenersens Forlag, og er skrevet av Superdamene Trine Berge og Sara Chacko, forfatterne bak bestselgeren Supermat (2010), som hittil har et opplag på 15 000 eksemplarer.

«Det supermat virkelig gjør er å gi deg reell energi, ja, jeg vil kalle det en slags livskraft, og det er ikke noe du innbiller deg. Og akkurat den livskraften er knyttet til mine kreative prosesser også. Uten den klarer jeg ikke å yte.» - Bertine Zetlitz (35), artist og låtskriver

Det nye skjønnhetsidealet tar utgangspunkt i hvert individs unike skjønnhet og hvordan man kan styrke seg selv og vikle ut den du egentlig er. Det er mulig å forsterke sin egen helse, skjønnhet og ungdom ved hjelp av naturlige virkemidler, uten kirurgi og kosmetikk.

Skjønnhet kommer innenfra, klisjeen som er sann!
Superdamene viser i boken hvordan et naturlig kosthold med supermat og en sunn, positiv livsstil gir skjønnhet som virkelig kommer innenfra. Når du føler deg vel og er på plass i livet ditt utstråler du en indre styrke som gir naturlig skjønnhet.
Boken gir konkrete fremgangsmåter til hvordan du ved hjelp av blant annet supermat, sunn mat, meditasjon, yoga og treningsteknikker kan oppnå indre og ytre skjønnhet.

Anti-aging og endret kroppskjemi
Superdamene viser deg også hvordan du kan bremse aldring, og til og med reversere årene - og få glødende frisk hud og færre rynker med utgangspunkt i naturlige virkemidler.

Boken lærer deg hvordan du kan endre din kroppskjemi for optimal helse og balanse, og se merkbart friskere og mer vital ut. Uavhengig av alder vil Superdamenes metode gjøre at huden din ser frisk og ren ut og at den reflekterer balansen du har på innsiden.

Superdamene deler raust av egen erfaring og har i boken fått med seg kjente profiler som Bertine Zetlitz, Mia Gundersen og Inger Lise Rypdal. Alle forteller hvordan de ved å bruke supertipsene har funnet nøkkelen til god helse, indre styrke og naturlig skjønnhet.

194 sider
Forlag: J.M. Stenersens Forlag
Dette produktet har ingen tilbakemeldinger:
Dersom du har gode erfaringer med dette produktet og har lyst til å fortelle verden om det, kan du sende en mail til webmaster@super-naturefyll ut
Produktet har ikke flere bilder.


<p><br> <hr> <table> <tr><td align="center"><a href="/supershop.nsf/5ee802820ae89de8c12570ed000112eb/8c34af8ac612d084c125791a003bb57e/$FILE/8072.jpg"><img src="/icons/fileatt.gif" border="0" alt="File Attachment Icon"><br> 8072.jpg</a></td><td align="center"><a href="/supershop.nsf/5ee802820ae89de8c12570ed000112eb/8c34af8ac612d084c125791a003bb57e/$FILE/8072_s.jpg"><img src="/icons/fileatt.gif" border="0" alt="File Attachment Icon"><br> 8072_s.jpg</a></td></tr> </table> </form> </body> </html>