Hei!

Besøk oss gjerne i sosiale medier!

Hvorfor supermat hjelper deg med å komme i mål med 5- om dagen

Hvorfor supermat hjelper deg med å komme i mål med 5- om dagen

Visste du at helsedirektoratet anbefaler 500 gram frukt og grønt i løpet av en dag?
Supermat er høykonsentrert næring, og handler om å spise litt smartere. Ved å booste det du allerede spiser – enten det er middag, frokost, smoothie eller juice med næringsrik supermat, er du sikker på å få i deg det kroppen behøver av næring, og du kommer lettere i mål med de anbefalte fem om dagen.

HVORFOR BOOSTE SMOOTHIEN DIN MED SUPERMAT?
Vi liker en god og grønn smoothie, og booster den alltid med to teskjeer spirulina eller chlorella. Skal vi lage en skikkelig grønn og god smoothie, bruker vi ofte som mange andre spinat eller grønnkål som ingredienser. Det er fordi spinat og grønnkål inneholder mange gode byggeklosser og er enkle grønnsaker å tilsette i en smoothie. Tilsetter du i tillegg 2 ts spirulina eller chlorella i en smoothie, får du også i deg mer av de gode næringsstoffene i konsentrert form, samt mange gode næringsstoffer som mangler eller har begrenset innhold i grønnkål og spinat.

IKKE KOSTTILSKUDD MEN ADD ONS
Supermat er naturlig mat. Det er ikke tilsatt noe som helst kunstig – det man finner av næring i supermaten er der naturlig. På samme måte som med annen mat, er det ingenting du kan gjøre feil. Det er mat og har derfor ingen streng dosering. På samme måte som at man ikke kan ta for mye spinat eller grønnkål, kan man heller ikke spise for mye supermat. Gode byggeklosser i form av matplanter kan hjelpe deg med å komme i mål med de anbefalte fem om dagen.

SUPER.NATURE- HVA BETYR DET?
Kort fortalt: Super fordi maten er bra for deg. Nature fordi maten er laget av helt naturlige, rene ingredienser og råvarer. Maten fra Supernature er så lite bearbeidet som mulig, slik at plantenes gode egenskaper ivaretas. Supernature-produktene lages av gode samarbeidspartnere og produsenter som jobber i harmoni med naturen. Fra råvare til ferdig produkt blir det kvalitetssikret i alle ledd. Noen av plantene er mer næringsrike enn det vi tradisjonelt spiser her hjemme.  Fordi noen av ingrediensene derfor må reise langt for å komme til frem til deg, fraktes de alltid med båt. Dette for å minimere klimagassutslipp.

HVORDAN KOMME IGANG?
Som med all annen mat, er det kun fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre med supermat. Prøv deg frem, lek med ingredienser og oppskrifter, og velg supermat som passer deg og din hverdag! For å hjelpe deg litt har vi oppsummert noen av Supernatures beste produkter, og hva de brukes til.  

1. SUPERPOWDERS 
Superpowders, eller smoothie boosters er supermat i pulverform. Høykonsentrert næring som du kan mikse inn i kalde drikker, smoothie, grøt, juice eller annet for å få i deg litt ekstra næring. Spirulina er en helt naturlig energiboost, chlorella støtter kroppens funksjoner, rice bran gir deg en beauty boost. Spiser du lite frukt og grønt er en greens-miks et godt tilskudd. Velg din superpow(d)er favoritt, eller varier med flere alternativer i en digg smoothie eller i juice eller annen drikke.  

2. SUPERTOPPING
Supertopping er en veldig lettvint måte å tilføre litt ekstra næring til maten du spiser. Spis som snacks, topp grøt, yoghurt, salater, kaker eller smoothie med Supernature-topping. Våre favoritter er bipollen, gojibær, kakaonibs og hampfrø. I tillegg til at supertopping smaker godt, gjør det at maten ser helt fantastisk ut.

3. RÅKAKAO
Råkakao blir fremstilt skånsomt og ved lav varme for å gi deg alle de beste næringsstoffene fra kakaoplanten. Supernature råkakao har en nydelig lukt og smak av premium kakao. Lag supersjokolade med kakaomasse og kakaosmør, kaker med rått kakaopulver og topp smoothien din med kakaonibs – eller spis sammen med bær. Husk at kakao er litt bittert, så ikke glem å tilsette noe søtt. Her velger du selv type og mengde.

4. PROTEINER OG FETT
Proteiner og fett er viktige byggeklosser i et godt kosthold. Og fett er som kjent ikke bare et fett. Lecithin er naturens eget plantefett, rik på kolin. Protein finnes i rene proteinpulvervarianter som Supernature Pretty Perfect Protein Mix, og Performance Protein Mix,  i tillegg til i supermat som råkakao og spirulina.  

Alle produkter uten skygge.jpg

Vil du lese mer om superpowders? Klikk HER. Vil du ha litt ekstra næring og digg crunch øverst på smoothien også? HER finner du mer info om toppingproduktene våre!

Bringebær smoothie bowl

Bringebær smoothie bowl

Nice cream med vanilje og sjokolade

Nice cream med vanilje og sjokolade